Skip to content Skip to footer

Wessels schoonmaakdiensten

Schoonmaken is ons vak en dat doen we al meer dan 50 jaar! Dat is het motto van Wessels schoonmaakdiensten. Hoe zij dit doen? Door duidelijke communicatie, korte lijntjes en goede relaties met zowel onze klanten als medewerkers.

Kunnen jullie onze huisstijl onder handen nemen? Ook zouden we graag ondersteuning willen hebben bij onze marketing en design activiteiten.

Dinand Wessels

Dinand Wessels

Directeur / eigenaar
Logo en huisstijl - Wessels schoonmaakdiensten

Logo & huisstijl

Voor Wessel schoonmaakdiensten hebben we een (hoe kan het ook anders) fris logo mogen ontwerpen. De blauwe en groene kleuren stralen uit waar Wessels voor staat: schoon!

De huisstijl van Wessels schoonmaakdiensten komt terug in divers drukwerk, online en offline bannering, busbelettering en de website.

Foto- en videografie

Voor Wessels schoonmaakdiensten hebben we sinds de samenwerking een aantal mooie foto’s en video’s mogen verzorgen. De foto’s en video’s geven de kijker een schoon en fris gevoel, precies wat Wessels wilt uitstralen.

De foto’s en video’s zijn voornamelijk bij Wessels op locaties gemaakt. Het beeldmateriaal wordt gebruikt voor meerdere doeleinden: social media, advertenties op Google, Facebook en Instagram, e-mails, bannering, de website en meer.

Website

Het logo is gemaakt en de huisstijl staat… tijd voor de website! Vanzelfsprekend moet de website gebruiksvriendelijk zijn en en strak en modern uitzien. Een ander belangrijk punt, overzichtelijkheid. Wessels laat graag zien waar ze voor staan, wat ze doen en wie ze zijn. Tevens komen er geregeld mooie vacatures online.

Het gemaakte beeldmateriaal staat centraal op de website. De bezoeker krijgt een goede indruk van de diensten van Wessels en de mensen die er werken.

Belettering

De belettering van Wessels draagt bij aan de naamsbekendheid. Hoe? Dat antwoord is simpel: als je iets maar vaak genoeg ziet, ga je het vanzelf onthouden. De bestickerde bus en het beletterde pand worden dagelijks door veel mensen gezien en herkend!

Campagne (werving vakantiekrachten)

Wessels schoonmaakdiensten maakt veel gebruik van vakantiekrachten. Elk bedrijf kent het wel… het is lastig om aan ‘goed’ personeel te komen. Voor Wessels schoonmaakdiensten hebben we een wervingscampagne opgezet. Dit heeft geresulteerd in nieuw personeel.

Social media

Voor Wessels schoonmaakdiensten beheren en onderhouden we diverse social media kanalen. Om alle beelden in één lijn te houden, hebben we ervoor gekozen om een template te ontwikkelen waar alle beelden in gemaakt worden. Zo hebben de algemene berichten dezelfde look-and-feel als de vacature berichten.

Schoonmaken, dat al meer dan 50 jaar