Skip to content Skip to footer

Nieuwe huisstijl Wiezoloop

Het hardloopevenement ‘de Wiezoloop’ is een begrip in Wierden en omstreken. Het hele dorp loopt óf mee óf staat aan te moedigen langs de kant. OH is al jaren één van de hoofdsponsoren en zeer betrokken bij de voorbereiding. Dit jaar hebben we de Wiezoloop voorzien van een compleet nieuwe uitstraling. Van logo tot poster en van T-shirt tot spandoeken.

Manfred Körbl

Fris, energiek en herkenbaar! Hier kunnen we weer jaren mee vooruit!

nieuw logo Wiezoloop

Logo en huisstijl

Voorheen had de Wiezoloop ieder jaar een ander logo. Dat is voor de herkenbaarheid niet gunstig. Daarom hebben wij het voorstel gedaan om vanaf nu één herkenbaar logo te gaan gebruiken, ook voor de komende jaren. Het logo is een samensmelting van de W en de L en laat beweging/vooruitgang zien. Niet per se snelheid, want de Wiezoloop is voor iedereen, niet alleen voor de topatleten. De gekozen kleuren zijn energiek en fris.

Wiezoloop spandoek
Wiezoloop Shirt

Overige middelen

Nadat het logo definitief was, hebben we de overige middelen gemaakt en de website opgefrist. We maken ieder jaar allerlei uitingen, van posters tot flyers en van de herkenbare spandoeken die je bij de invalswegen ziet tot de startnummers en het T-shirt. Een hele klus die altijd in (goede) samenwerking verloopt met het bestuur van de Wiezoloop.

Flyer Wiezoloop
Poster Wiezoloop

Doen waar je goed in bent!

OH is al jaren één van de hoofdsponsoren van de Wiezoloop. We ondersteunen de organisatie met alle online en offline middelen zodat alles er gelikt uitziet. Daarnaast zijn we ook altijd aanwezig tijdens de Wiezoloop. Niet om mee te lopen, maar om de deelnemers aan te moedigen, hier zijn we gewoon net iets beter in. Wij doen graag waar we goed in zijn ;).

Website Wiezoloop

Wiezoloop: al sinds 1998 een begrip in Wierden.

KlantWiezoloopShare